Frivillig i Husum Kirke

Kunst ilustration

Husum Kirke er en kirke med et højt aktivitetsniveau, og mange tilbud til sognets beboere. Der er allerede tilknyttet frivillige til kirken, men der er altid plads til flere i fællesskabet, og altid brug for flere hænder. Det er hyggeligt arbejde, og en god måde at lære folk at kende på. De frivillige opgaver i kirken spænder vidt, så det er vigtigt at du finder netop den opgave, som du trives med. Her er en liste over de aktiviteter i kirken hvor frivillige giver en hjælpende hånd:

Gudstjenester, arrangementer & spisning

Der er i løbet af kirkeåret en række enkeltstående gudstjenester og arrangementer der efterfølges af en eller anden form for fællesspisning, fx julefesten, fastelavn, skærtorsdag og allehelgen. Samtidig er der hver søndag kirkekaffe efter gudstjenesten, og i løbet af året udvalgte højmesser, der efterfølges af kirkefrokost. Der er altså altid brug for en hjælpende hånd til madlavning, borddækning, afrydning mv. 

Kontakt: kirketjener.husumkirke@gmail.com 

Børnegudstjeneste 
Den fjerde torsdag i måneden, de fleste af årets måneder, er der gudstjeneste for børn og familier, for unge og gamle, tilrettelagt på børnenes præmisser. Efter gudstjenesten er der børnevenlig aftensmad. Du kunne måske  være en af dem, der står for madlavning og borddækning/afrydning. 

Kontakt: kirketjener.husumkirke@gmail.com 

Musikalsk legestue

I den musikalske legestue kan de 1-4 årige børn synge og danse sammen med Kirsten Thorup den første lørdag i måneden kl. 10. Her er der altid brug for lidt hjælp til at stille op til legestuen, lave kaffe, te mv. 

Kontakt 2. organist Kirsten Thorup på tlf.: 61 69 70 59 eller mail: kthorup2@gmail.com


Koncerter

  Husum Kirke afholder i løbet af året en række velbesøgte koncerter, hvor der efterfølgende serveres et glas vin mm. Hvis du har lyst til at give en hånd med: Kontakt organist Frank Jarlsfelt 2215 3315 / frank.jarlsfelt@gmail.com

Konfirmander

I Husum Kirke er der 2 konfirmandhold, der kommer til undervisning en gang om ugen fra slutningen af august og frem til april, hvor de bliver konfirmeret. I forbindelse med undervisningen får de lidt at spise og drikke og der er anden praktisk forberedelse. Hvis du har lyst til at give en hånd med: 

Kontakt: kirketjener.husumkirke@gmail.com