Råd og vejledning til socialøkonomiske udfordringer

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at modtage vejledning i Husum Kirke for socialøkonomiske udfordringer. Dette skyldes den nuværende omstrukturering af det diakonale arbejde i kirken. 

 

Når man får hjælp og støtte fra det offentlige er der ting man skal, ting man kan og ting man må. Alt det kan være svært at finde hoved og hale i, hvis man ikke forstår de faglige ord eller systemets opbygning.

I Husum Kirke har vi nu mulighed for at tilbyde vejledning om socialøkonomiske udfordringer til borgere i lokalområdet. Vejledningen gives af Maiken, som er en af vores frivillige kræfter i Husum Kirke. Hun er uddannet socialrådgiver og har før arbejdet i det offentlige. Maiken kan derfor give et indblik i det offentlige system og vejlede dig om dine muligheder og rettigheder i forbindelse med f.eks. jobcenteret.

Vejledningen SKAL OG KAN IKKE erstatte den vejledning og rådgivning, som du kan modtage fra offentlige kontaktpersoner og medarbejdere, men Maiken kan gøre de store, faglige ord mere forståelige og hjælpe dig videre, så du ved hvor du skal lede og kan få hjælp.

Vejledningen foregår i Husum Kirke, hvor du og Maiken gennem samtale og vejledning vil få mulighed for at blive klogere på dine udfordringer.

Ønsker du at gøre brug af denne mulighed, kan du kontakte diakonimedarbejderen på mail: socialdiakoni.husumkirke@gmail.com eller på telefon 21 18 13 04. Så vil vi finde en mulig tid for vejledning med Maiken i Husum Kirke.