Dato Onsdag d. 4. august 2021, Kl. 09:00 til kl. 16:00
Frederik Teglberg Damm
150 kr. - i adgang til Sporvejsmuseet

Herreklubbens sommertur til Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm

Onsdag d.4.august 2021 tager Herreklubben på tur. Er du en herre uden den store omgangskreds, og har du lyst til at bruge en dag i hyggelige rammer sammenmed andre herrer, så er udflugten måske noget for dig?

Afgang fra Husum kirke kl. 09:00 og hjemkomst ved Husum Kirke ca. kl. 16:00Tilmelding skal ske til sognepræst Frederik T. Damm senest søndag d. 1. august på mail: [ mailto:ftd@km.dk | ftd@km.dk ] eller tlf: 2124 6754

Husum Kirke betaler transporten begge veje. Dog vil der være en egenbetaling på 150 kr. pr. herre for entréen til museet. Frokosten skal man selv stå for, men det vil være muligt, at købe mad og drikke i museets Cafévogn. Medbragt mad kan ligeledes indtages.