Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Samtalesalon

JUN
07

Samtalesalon


Dato Tirsdag d. 7. juni 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Korsager Allé 14, 2700 Brønshøj
Medvirkende
Sognepræst Frederik T Damm
Samtalesalon

Samtalesalon i Husum Kirke, tirsdag den 7. juni kl. 19-21:

Den kriminelle psykopat

Den kendte psykiater og debattør, Henrik Day Poulsen er gæst hos sognepræst Frederik Teglberg Damm i Husum Kirke den 7.juni kl. 19, hvor også publikum har rig mulighed for at deltage aktivt.  

Psykiateren tegner et billede af psykopaten og tager os  på rundtur i den kriminelle, psykopatiske hjerne, hvor følelseskulde, kynisk planlægning og nogle gange sadisme kan udløse de gruopvækkende gerninger, vi kender fra medierne.

Henrik Day Poulsen trækker på sin lange erfaring som rets psykiater, hvor han bl.a. har mentalundersøgt mordere og andre farlige kriminelle, hvoraf mange har fået en livstids- eller forvaringsdom.

Psykopat - medmenneske?

For sognepræsten rejser det en række væsentlige spørgsmål om rets følelse og etiske overvejelser om, hvordan vi straffer. "Desuden rejser det et spørgsmål om muligheden for at tilgive et menneske, som har en begået noget frygteligt", siger Frederik Teglberg Damm. 

Gratis. Ingen tilmelding. Vi serverer et let traktement.

Henrik Day Poulsen (f. 1965) er Ph.d. og speciallæge i psykiatri. Henrik Day Poulsen er bl.a. forfatter til bogen "Psykopater – Når mennesker bliver hensynsløse og farlige".