MAJ

Dato Mandag d. 17. maj 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Organist og korleder Kirsten Thorup
SÆSONSTART Voksenkor

I lyset af de aktuelle retningslinjer og de stigende smittetal er voksenkoret lige nu aflyst. Følg med her på hjemmesiden og på Facebook for nyt. Vi glæder os til, at vi kan synge sammen igen!

I Husum Kirkes Voksenkor synges et blandet repertoire. Der arbejdes seriøst med sangene, men der er altid tid til en kop kaffe og en hyggelig snak i pausen. Der synges både rytmiske og mere klassiske sange.

Det er gratis at deltage, og koret synger lejlighedsvis ved gudstjenester, koncerter og højtider i Husum Kirke.

Kirsten Thorup er korleder, og koret øver i Husum Kirke. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Kirsten på

Tlf.: 61 69 70 59 eller mail kthorup2@gmail.com.

Aktuelt er der desværre ikke plads til flere kvinder i koret. Men koret savner flere mænd.

Og vi skal hilse fra korets mandlige sangere, der her lister fem gode grunde op til at deltage:

1) Det er gratis at deltage
2) Dygtig korleder