Dato Tirsdag d. 16. februar 2021, kl. 17:30
Sognepræst Iben Hornshøj Sørensen
Spisefællesskab og inden da aftengudstjeneste / husk tilmelding

Husum Kirke inviterer alle voksne, som kunne tænke sig at blive en del af et fællesskab omkring meningsfulde snakke og god mad til aftengudstjeneste og spisefællesskab. Du er velkommen til kun at komme til aftengudstjeneste eller til spisefællesskab.

Gudstjenesten begynder klokken 17 i kirkerummet og kræver ikke tilmelding. Spisefællesskab er klokken 17:30 og kræver tilmelding på www.husumkirke.dk eller til Maria på telefon 21 18 13 04.

Prisen for spisning er 40 kr. for et lækkert måltid mad + en vand/sodavand og kaffe/kage. Vi foretrækker, at der betales på dagen via MobilePay, men alternativt kan der betales kontant.

Vi følger regeringens retningslinjer ifb. covid-19, og der vil derfor være et begrænset antal pladser til spisning. Der vil blive sørget for god afstand, hygiejne m.m. Er du syg, så meld afbud og bliv hjemme.