Dato Fredag d. 25. december 2020, kl. 14:00
Sognepræst Iben Hornshøj Sørensen
AFLYST / Familiejulegudstjeneste JULEDAG

I lyset af de seneste anbefalinger fra sundhedsstyrelsen må vi desværre aflyse vores gudstjenester i julen, til og med den 3. januar. I kan bl.a. se og høre julegudstjenester på DR. Og lige HER finder I en julehilsen fra Husum Kirke. Her læser præsterne juleevangeliet, og motetkoret synger så smukt.

Med ønsker om en rigtig glædelig jul.

Julegudstjenester er der mange af i Husum Kirke i år

For at vi i disse coronatider kan fejre julegudstjenesterne SAMMEN så mange som muligt, vil der være flere af dem. Julegudstjenesterne fra og med den 23. december til og med den 25. december vil være med tilmelding på www.husumkirke.dk. (Der åbnes for tilmelding den 1. december).

Så skulle pladsen blive for trang til juleaftensgudstjenesterne den 24. december, holder I flere juleaftener i familien, eller er det svært at finde tid til julegudstjenesten mellem flæskesteg og julepynt, er der i år også mulighed for at fejre julegudstjeneste den 23. og 25. december.