Dato Tirsdag d. 1. juni 2021, kl. 17:00
Sognepræst Iben Hornshøj Sørensen
Aftengudstjeneste - tid til ro og eftertænksomhed

Nyd en rolig stund med aftengudstjeneste og fællesskab i Husum Kirke. Bagefter er der kirkekaffe og tid til en snak.

Når vi mødes for at fejre gudstjeneste, og når vi mødes omkring kirkens andre fællesskaber, skal vi blive ved med at passe på hinanden.  Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer for forsamling, areal- og afstandskrav, udluftning, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Vi skal alle bære ansigtsmaske eller visir, når vi går ind og ud af kirkens lokaler, og når vi bevæger os rundt i lokalerne. Det gælder ikke børn under 12 år. Er du syg, eller har du symptomer på COVID-19, bør du blive hjemme. Læs mere HER.