Dato Søndag d. 4. april 2021, kl. 10:30
Sognepræst Frederik Teglberg Damm

Velkommen til højmesse påskedag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm

GLÆD DIN NABO! Tag en påskehilsen i en pose med fra kirken - og bring den videre til én, du gerne vil glæde. Der er også en påskehilsen til de, der giver. Poser kan også hentes efter højmessen - mellem kl. 11 og 13.

I Husum Kirke følger vi selvfølgelig de gældende anvisninger, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Aktuelt varer gudstjenester og andagter ikke længere end 1/2 time, og der vil være mindst 2 meters afstand mellem deltagere, som ikke er fra samme husstand. Vi har også fortsat fokus på god hygiejne, og mundbind / visir skal bæres i henhold til gældende regler. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.