Morgenandagt / nu med fælles sang!

Morgenandagt / nu med fælles sang!

Dato Torsdag d. 3. juni 2021, kl. 09:00
Sognepræst Bettina Birk Jensen
Morgenandagt  / nu med fælles sang!

Hver torsdag kl. 9 er der morgenandagt i Husum Kirke. Grib chancen for en rigtig dejlig start på din torsdag med andagt og fælles sang!

Andagten ledes på skift af kirkens præster. Denne torsdag ved sognepræst Bettina birk Jensen. Bagefter er der selvfølgelig kirkekaffe:-)

Når vi mødes for at fejre gudstjeneste, og når vi mødes omkring kirkens andre fællesskaber, skal vi blive ved med at passe på hinanden.  Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer for forsamling, areal- og afstandskrav, udluftning, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Vi skal alle bære ansigtsmaske eller visir, når vi går ind og ud af kirkens lokaler, og når vi bevæger os rundt i lokalerne. Det gælder ikke børn under 12 år. Er du syg, eller har du symptomer på COVID-19, bør du blive hjemme. Læs mere HER.