Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Gud & Gaffel / gudstjeneste for børn

FEB
25

Gud & Gaffel / gudstjeneste for børn


Dato Torsdag d. 25. februar 2021, Kl. 17:00 til kl. 20:00
Sted Husum Kirke, Korsager Allé 14, 2700 Brønshøj
Medvirkende
Sognepræst Bettina Birk Jensen og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf sammen med Juniorkoret
Gud & Gaffel / gudstjeneste for børn

Den sidste torsdag i måneden kl. 17 inviterer Bettina Birk Jensen sammen med Christina Schimmell Rindorf til gudstjeneste i børnehøjde. Efter gudstjenesten spiser vi normalt sammen. Så kan børnene nå at lege, de voksne kan få sig en snak - og I slipper for at lave aftensmad. 

I disse coronatider er vi selvfølgelig opmærksomme på hele tiden at rette ind efter smitttetal og myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Således kan det ske, at vi må ændre på rammerne for vores Gud & Gaffel, fx udskyde vores dejlige fællesskab omkring måltidet efter gudstjenesten. Så vi kan passe på hinanden! Hold øje med hjemmeside, Facebook og opslag ved kirken.

Når vi mødes for at fejre gudstjeneste, og når vi mødes omkring kirkens andre  fællesskaber, skal vi blive ved med at passe på hinanden. I kirken følger vi selvfølgelig myndighedernes retningslinjer. Vi sørger for rengøring og sprit, for at sikre 1 meters afstand mellem hinanden og 2 meter ved sang. Vi har også stadig fokus på håndhygiejne og hoste i albuen, og har du symptomer på COVID-19, bør du blive derhjemme.